Mik tartoznak ide?
Szórólap hulladék

Nem csak sok van belőle, sokszor bosszantó is ez a típusú "termék", ami már megszületésekor kidobásra van ítélve. Bevett szokás, hogy a postaládák közelében kuka, jobb helyeken papírgyűjtő edény van. Ez azt jelenti, hogy a célállomás rögtön a hulladékgyűjtő edény.

(r)


Ez egyfajta pszichikai rituálé lehet. Ki bírja tovább címszóval. A szórólap tulajdonosa, a nyomdák, a szórólap terjesztő, vagy a postaláda tulajdonosa?

Vagy munkahely teremtő eszköz, melyben legalább 3-4 vállalkozás részesül?

Hatékony sok esetben biztos nem lehet, hisz ha olyan nagy érdeklődés lenne iránta akkor nem rendszeresítenének neki helyben kukát.

Nem csak a postaládákban keletkezik, hanem az utcán sétálva is. Forgalmasabb helyeken hirtelen megtelhet a kezünk szórólappal. A mindennapos útvonalunkon, mindennap ugyanazokkal az ajánlatok kitartó reklámozási módszer, gondolhatnánk de ilyen esetben hamarabb végzi vegyes kukában ez a elavult marketing eszköz.
 Mindenesetre szerencse, hogy a papír önmagában újrahasznosítható, és olyan mennyiségben keletkezik szinte mindenhol, hogy érdemesnek tartják a szelektív gyűjtését.
Ugyanakkor a gyártása és a vele járó környezetterhelést energiafogyasztást meg lehetne spórolni, ha betiltanák a szórólapok állandó és kéretlen osztását.

Láthatatlan írás, biztonsági jelölés, minden felületre. A jelölés csak UV fényben látható. Kreatív dekorációhoz, iskolásoknak.

Hozzászólások

[2009-09-29 17:37:14] Orcsik Beáta
Bevallom őszintén, hogy én szeretem olvasgatni ezeket, mikor jut rá egy kis időm. De legalább szelektíven gyűjtöm:)
[2009-10-04 12:37:16] Langné Erzsébet
Én is sokféle szórólappal találkozom a postaládámban, sőt az autóm szélvédőjén is, bevallom, kb 2-3-at nézek át. a többi megy a gyűjtőbe. Jelenleg papírgyűjtés van a lányom iskolájában, a gyerekek már a 3. konténert hordják meg . Nem csoda, hogy szorgosak, a befolyt pénzt minden osztály osztálykirándulásra fordítja.
[2009-11-12 21:49:24] Nem regisztrált felhasználó
Én minden nap találkozom ezekkel a szórólapokkal. mert ez az én munkám mindig meg szolnak ezek miatt de nem haragszom mert igazuk van,de ha lenne egy olyan hely ahol át vennék jogáron és támogatnák az olyanokat amilyen én is vagyok hogy a hulladék papit +sbt gyűjtését segítenék de nem ez helyet még jobban ellenzik az adókkal meg ilyesmikkel így inkább nem vesznek át semmit és a kisebb gyűjtő emberek ki dobják mert nem éri meg de ha hozzá járulnának pl:az EU a kor többet tudnák rá fordítani de igy nem és ne a terjesztők re haragudjanak meg mert ez a munkánk hiába spórolunk de nem tehetjük meg de ha lenne szponzor cég vagy személy aki segítené a szelektív gyűjtését nem lennének gondba az emberek főleg magyar ország sokat meg tudnak spórolni de ha nem is akar a kor nem fog menni ezzel ara célzok hogy segíteni kéne az ilyen embert amilyen én is vagyok hiába van 30 tonna papír az udvaron ha már az nem éri meg nekem hogy az újra hasznosítóba vissza vigyem előre is köszönöm a hozzá szólást dmorocza@citromail.hu itt mindent el olvasok ha tudnak segíteni

Szelektív hulladékgyűjtők


Szelektív infó
Gyakori hulladékok
Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

Nekünk a környezet is számít
Metria.hu csomagolástechnika | Csomagolva többet ér

Szakfordítás
Szakfordítás, Műszaki fordítás, Hivatalos fordításMedia Markt szelektív hulladékgyűjtés környezettudatos Használt készülékek visszagyűjtése, Elhasznált elemek gyűjtése
 környezetbarát termék környezettudatos reklámajándék, Újrafeldolgozott alapanyagokból,
ez csak természetes...
 Recucc.hu A régi tárgyak életre kelnek. Használd újra!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   

 

Kategóriák
Papír hulladék
   Tudta Ön, hogy...
   Mik tartoznak ide?
   Hova dobható?
   Mit ne csináljunk!
Műanyag hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Fehér üveg hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Színes üveg hulladék
Fém hulladék
   Mit tegyünk? Mit ne tegyünk?
   Tudta Ön, hogy...
Italos kartondoboz hulladék
Szárazelem hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Gyógyszerhulladék
   Tudta Ön, hogy...
Zöld hulladék
Szerves hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Világítótest hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Elektronikai hulladék
   Tudta Ön, hogy...
CD, DVD adathordozó hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Vegyipari hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Hulladékolaj
   Tudta Ön, hogy...
Üveg, porcelán hulladék
Gumihulladék
Textilhulladék
   Tudta Ön, hogy...
Fahulladék
   Tudta Ön, hogy...
Építési és bontási hulladékok
Hulladékvíz
   Tudta Ön, hogy...
A szelektív hulladékgyűjtésről
Környezetinevelés segédanyagok
   ÖKO játék
   Könyv
   DVD CD
Környezettudatos
Hulladékgyűjtési akciók
Partnerek
   1001 Környezettudatos tipp és vásártér
   Ecopromo reklámtárgyak
   Kirakat.Szelektiv.HU
A Szelektív.hu információi
   Kampányok
   Sajtóközlemények
Önkormányzatok
   Trizs község
Hulladékkereső
Nyeremények

Láthatatlan írás, biztonsági jelölés, minden felületre. A jelölés csak UV fényben látható. Kreatív dekorációhoz, iskolásoknak.
   Mo. legnagyobb választéka környezetbarát termékekből  
           
     Ecopromo  Mit főzzünk ma?  Pontvelem  etk önkormanyzati klub
 Bevezetem.hu
 
 EcoLounge  hypnosia  Recucc.hu  Kérjen árajánlatot Intézményi Szelektív Hulladékgyűjtés-re  A Plastik Re-produkt Kft. 2008-ban, hasznosítható anyagok, csomagolási hulladékok és más műanyag alapú gyártásközi selejtek elszállítására, ezek megfelelő és gazdaságos kezelésére alakult. Fő tevékeny 

         
           
976