Kampányok
Tidyman első munkanapja

2010. szeptember 3. Budapest Népliget, SzeptEmber Feszt 2010. Tidyman első munkanapja a Szelektív.HU sátornál. Hát igen elég feltűnő látvány és ráadásul mindenki ismeri. Mindenki a földön aki csak egy szelet csokit is fogott már a kezében. Igazi ÖKOceleb. És most mindenki közelről élő nagyságban találkozhat vele. Sőt le is fotóztathatja magát.

(r)

A népligetben lévő hatalmas fesztivál már első napon rengeteg érdeklődőt vonzott Budapest egyik legnagyobb ligetes parkjába. A pénteki munkanapra eső fesztivál első napja tökéletes bemelegítés volt mind résztvevőknek, mind az érdeklődőknek.

Tidyman-nak is kíméletes napja volt, és ráadásul tanulságos. Kisgyermek szájából örömfelismerés hangzott: "Jé ezt ismerem..." önfeledtebben fesztiválozó felnőtt szájából "Hát ez meg mi a szar?!" intelligens kijelentés.


Hát igen nem véletlen az első önkéntes Tidymen-el fotózkodó férfi és párja nem  is magyar nyelven szólalt meg: It's a good idea! Pedig a jelkép olvasásához nem szükséges nyelvi tudás sem.

Tidyman igazán tiszta ember lévén a fesztivál többi napján gyermekét is viszi magával, hisz hétvégén rengeteg gyerekprogram, szép idő, és napsütés várható.


Tidyman Szeptember Feszt 2010-es látogatását támogatták:

Hotelinfo Kft.
A fesztivál főszervezője. A SzeptEmber Feszt melyet 80.000 látogató, 15.000 liter elfogyasztott sör, 4 színpadon 120 fellépő együttes, 8.000 adag pörkölt, több ezer liter bogrács rekordkísérletek jellemzi. 2003-ban a Fővárosi Önkormányzat a SzeptEmber Fesztet Budapest nagyrendezvényei közé sorolta.

Müll-Transport Kft.
Akik 2001 óta végeznek Budapest és Pest megye területén komplex hulladékgyűjtést és szállítást. A hulladékgazdálkodáson túl, egyéb környezetvédelmi projektek lebonyolításában is részt vesznek. Környezetvédelmi szakember irányításával hatásvizsgálatokat, felülvizsgálatokat, környezetvédelmi beruházások teljes körű lebonyolítását is végezik.

Stúdió 68 Kft.
A reklámtárgyak specialistája akik 9 éve aktív szereplője az ajándéktárgypiacnak. Közel 10.000 termékkel állnak rendelkezésre promóciós tárgyak területén. Közel 500 Távol-Keleti gyárral állnak napi online kapcsolatban. A reklámtárgyak és textil lehetőségek mellett nagy hangsúlyt fektetnek az egyedi tervezésű és gyártású ajándékok kivitelezésére.

NetenVegyen.hu
Az érdekes, hasznos, hétköznapi és nem hétköznapi tárgyak online kereskedője. 3 dimenziós szemüvegtől kezdve környezettudatos termékekig, LED-es lámpákat, órákat, különleges tollakat, plüssfigurákat és számos ajándékötleteket kínál a szürke hétköznapokra.Láthatatlan írás, biztonsági jelölés, minden felületre. A jelölés csak UV fényben látható. Kreatív dekorációhoz, iskolásoknak.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás. Legyen Ön az első!
Szelektív hulladékgyűjtők


Szelektív infó
Gyakori hulladékok
Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

Nekünk a környezet is számít
Metria.hu csomagolástechnika | Csomagolva többet ér

Szakfordítás
Szakfordítás, Műszaki fordítás, Hivatalos fordításMedia Markt szelektív hulladékgyűjtés környezettudatos Használt készülékek visszagyűjtése, Elhasznált elemek gyűjtése
 környezetbarát termék környezettudatos reklámajándék, Újrafeldolgozott alapanyagokból,
ez csak természetes...
 Recucc.hu A régi tárgyak életre kelnek. Használd újra!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   

 

Kategóriák
Papír hulladék
   Tudta Ön, hogy...
   Mik tartoznak ide?
   Hova dobható?
   Mit ne csináljunk!
Műanyag hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Fehér üveg hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Színes üveg hulladék
Fém hulladék
   Mit tegyünk? Mit ne tegyünk?
   Tudta Ön, hogy...
Italos kartondoboz hulladék
Szárazelem hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Gyógyszerhulladék
   Tudta Ön, hogy...
Zöld hulladék
Szerves hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Világítótest hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Elektronikai hulladék
   Tudta Ön, hogy...
CD, DVD adathordozó hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Vegyipari hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Hulladékolaj
   Tudta Ön, hogy...
Üveg, porcelán hulladék
Gumihulladék
Textilhulladék
   Tudta Ön, hogy...
Fahulladék
   Tudta Ön, hogy...
Építési és bontási hulladékok
Hulladékvíz
   Tudta Ön, hogy...
A szelektív hulladékgyűjtésről
Környezetinevelés segédanyagok
   ÖKO játék
   Könyv
   DVD CD
Környezettudatos
Hulladékgyűjtési akciók
Partnerek
   1001 Környezettudatos tipp és vásártér
   Ecopromo reklámtárgyak
   Kirakat.Szelektiv.HU
A Szelektív.hu információi
   Kampányok
   Sajtóközlemények
Önkormányzatok
   Trizs község
Hulladékkereső
Nyeremények

Láthatatlan írás, biztonsági jelölés, minden felületre. A jelölés csak UV fényben látható. Kreatív dekorációhoz, iskolásoknak.
   Mo. legnagyobb választéka környezetbarát termékekből  
           
     Ecopromo  Mit főzzünk ma?  Pontvelem  etk önkormanyzati klub
 Bevezetem.hu
 
 EcoLounge  hypnosia  Recucc.hu  Kérjen árajánlatot Intézményi Szelektív Hulladékgyűjtés-re  A Plastik Re-produkt Kft. 2008-ban, hasznosítható anyagok, csomagolási hulladékok és más műanyag alapú gyártásközi selejtek elszállítására, ezek megfelelő és gazdaságos kezelésére alakult. Fő tevékeny 

         
           
976