Kampányok
Tidy man fáradhatatlan!

Szeptember Feszt - Szeptember 5. - Felhők takarták el az eget szombaton, de a Nap nem hagyta magát és folyamatosan kukucskált az égbolton. Vasárnap sokkal szerencsésebbek voltunk, majdnem egész nap gyönyörű napsütésben élvezhettük a fesztivál programjait.

(r)

A családok százai látogattak ki a Szeptember Feszt szombati rendezvényeire. Volt is miért kisétálni, hisz itt a látogatók apraja-nagyja megtalálta számítását.

Jöttek is hozzánk százával azok a bátrak, akik szerettek volna fotózkodni Tidy man-nel. Nagy sikere volt a papa-mama-gyerek Tidynek! Érdekes volt látni, hallani, amint a látogatók kifejtették gondolataikat a szemetelésről, szelektív gyűjtésről. Tudták miről van szó, ismerték a fekete alakot. Csak reménykedni tudunk, hogy mozgalommá növi ki magát a Tidy man. Hisz ez a célunk! Ne szemeteljünk! A szemetet kosarakba dobjuk, a hulladékot a megfelelő kukákba. Újrafeldolgozás és újrahasznosítás.Célozzuk meg a lehetetlent, és reményeink szerint pár éven belül itthon Magyarországon is ismerősként üdvözölheti mindenki a Tidy mant!

 
Ügyelj a környezeted tisztaságára!


Tidyman Szeptember Feszt 2010-es látogatását támogatták:

Hotelinfo Kft.
A fesztivál főszervezője. A SzeptEmber Feszt melyet 80.000 látogató, 15.000 liter elfogyasztott sör, 4 színpadon 120 fellépő együttes, 8.000 adag pörkölt, több ezer liter bogrács, rekordkísérletek jellemzik. 2003-ban a Fővárosi Önkormányzat a SzeptEmber Fesztet Budapest nagyrendezvényei közé sorolta.

Müll-Transport Kft.
Akik 2001 óta végeznek Budapest és Pest megye területén komplex hulladékgyűjtést és szállítást. A hulladékgazdálkodáson túl, egyéb környezetvédelmi projektek lebonyolításában is részt vesznek. Környezetvédelmi szakember irányításával hatásvizsgálatokat, felülvizsgálatokat, környezetvédelmi beruházások teljes körű lebonyolítását is végezik.

Stúdió 68 Kft.
A reklámtárgyak specialistája akik 9 éve aktív szereplője az ajándéktárgypiacnak. Közel 10.000 termékkel állnak rendelkezésre promóciós tárgyak területén. Közel 500 Távol-Keleti gyárral állnak napi online kapcsolatban. A reklámtárgyak és textil lehetőségek mellett, nagy hangsúlyt fektetnek az egyedi tervezésű és gyártású ajándékok kivitelezésére.

NetenVegyen.hu

Az érdekes, hasznos, hétköznapi és nem hétköznapi tárgyak Online kereskedője. 3 dimenziós szemüvegtől kezdve környezettudatos termékekig, LED-es lámpákat, órákat, különleges tollakat, plüssfigurákat és számos ajándékötleteket kínál a szürke hétköznapokra.
Láthatatlan írás, biztonsági jelölés, minden felületre. A jelölés csak UV fényben látható. Kreatív dekorációhoz, iskolásoknak.

Hozzászólások

[2010-09-09 21:45:48] Pereszteginé Arany Szilvia
Vidéken is lehetnének ilyen jó programok!!!!!!
[2010-09-21 15:55:35] Nem regisztrált felhasználó
és hol vannak a képeink???
[2010-09-23 09:17:13] Südi Gábor
Szeretnék gratulálni mindenkinek, aki aszelektív hulladékok gyűjtésével foglalkozik!
Néhány fontos hulladék gyűjtéséről ugyanis megfeledkeztek, illetve nagy igyekezetükben nincs megoldva !
A problémám, hogy egy elhasználódott 200cm X 180cm-es szívacs ágybetétemed egyetlenszelektív gyűjtőhelyen sem tudom leadni,itt az oldalon sincs rá találat.Ahol érdeklődtem, azt ajánlották, vigyem el a Pusztazámolyi hulladéklerakóba.Egyrészt ez az anyag, nem bomlik, tehát hulladék lerakóba nem vihető, másrészt pont ezért környezetszennyező.Mint műanyag valószínűleg feldolgozható, vagy rosszabb esetben elégethető, tehát hőenergia nyerhető belőle ( persze csak nagy hőfokon,mert különben erősen toxikus gázok keletkeznek, tehát házilag biztos nem ajánlott égetni ! )Az Awermannál bevennék, a gyáli telepükön pénzért. Csakhogy nem tollas a hátam, hogy elszállítsam oda, és még fizessek is, amikor utána nekik lesz belőle hasznuk.
Tehát kérdezem, a kedves lakósság hova fenébe tegye a háztartásban előforduló szivacs, hungarocell, és ehhez hasonló hulladékot, ha akukába nem akarja tenni, és elégetni sem tanácsos ???
Ugy tűnik sok tennivaló van még szelektív hulladékgyűjtés ügyben.

[2010-09-23 09:29:10] Südi Gábor
Hogyan gyűjtsek szelektív hulladékot, és vigyázzak a környezetemre, ha ezt azok, akik ezért is felelősek megakadályozzák?!
Történt ugyanis, hogy a XVII. kerületben az 524 téren lévő, több éve ott üzemelő szelektív gyűjtők eltűntek.Kiderült, hogy a közelben lévő óvoda vezetőnője, aki a terület önkormányzati képviselője is, vitette el.
Arra hivatkozik, hogy sok volt körülötte a szemét, és a patkány.Való igaz a csövesek nem egyszer kiborították ezeket,sörösdoboz, és borosüvegek után turkálva. nem egysezr én is rájuk szóltam, akkor vissza is állították, sőt volt olyan is, aki el is takarította az üvegszilánkokat maga után.De ilyen esetben nem az a megoldás, hogy eltűntetem aszelektív gyűjtőket, hanem gondoskodom a patkányok írtásáról, a gyűjtőhely rendbentartásáról. Mint önkormányzati képviselő kihelyeztethet közmuknásokat az örzésre, takarításra, gondolom.De a helyi polgárőrség is figyelheti a helyet.
Az illegális szemétlerakókat , oda nem illő hulladékot ( bútor, stb ) lerakókat így kell jobb belátásra bírni, és nem úgy, hogy megszűntetem a szelektív hulladékgyűjtő helyet.
Milyen képviselő az, aki ilyen módon akadályozza a közös érdekünket, a környezet védelémét, azért mert béna, és nem tudja megoldani a rend fenntartását ? ?
[2017-01-03 09:32:38] Nem regisztrált felhasználó
Ahogy látom itt senki nem olvassa a hozzászólásokat, és nem is válaszol.
Újabb kérdésem, hogy ha nincs szelektív gyűjtő már sehol a környéken, mert a Pesti úti Tesconál is megszűntették, hova francba tegyem az üvegeket ? Miért nincs megoldva, hogy ahogy a műanyaghoz mehet a fém, mehetne a papírhoz az üveg?!
Csókoltatok minden szelektív OKOSAT !

Szelektív hulladékgyűjtők


Szelektív infó
Gyakori hulladékok
Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

Nekünk a környezet is számít
Metria.hu csomagolástechnika | Csomagolva többet ér

Szakfordítás
Szakfordítás, Műszaki fordítás, Hivatalos fordításMedia Markt szelektív hulladékgyűjtés környezettudatos Használt készülékek visszagyűjtése, Elhasznált elemek gyűjtése
 környezetbarát termék környezettudatos reklámajándék, Újrafeldolgozott alapanyagokból,
ez csak természetes...
 Recucc.hu A régi tárgyak életre kelnek. Használd újra!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   

 

Kategóriák
Papír hulladék
   Tudta Ön, hogy...
   Mik tartoznak ide?
   Hova dobható?
   Mit ne csináljunk!
Műanyag hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Fehér üveg hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Színes üveg hulladék
Fém hulladék
   Mit tegyünk? Mit ne tegyünk?
   Tudta Ön, hogy...
Italos kartondoboz hulladék
Szárazelem hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Gyógyszerhulladék
   Tudta Ön, hogy...
Zöld hulladék
Szerves hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Világítótest hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Elektronikai hulladék
   Tudta Ön, hogy...
CD, DVD adathordozó hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Vegyipari hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Hulladékolaj
   Tudta Ön, hogy...
Üveg, porcelán hulladék
Gumihulladék
Textilhulladék
   Tudta Ön, hogy...
Fahulladék
   Tudta Ön, hogy...
Építési és bontási hulladékok
Hulladékvíz
   Tudta Ön, hogy...
A szelektív hulladékgyűjtésről
Környezetinevelés segédanyagok
   ÖKO játék
   Könyv
   DVD CD
Környezettudatos
Hulladékgyűjtési akciók
Partnerek
   1001 Környezettudatos tipp és vásártér
   Ecopromo reklámtárgyak
   Kirakat.Szelektiv.HU
A Szelektív.hu információi
   Kampányok
   Sajtóközlemények
Önkormányzatok
   Trizs község
Hulladékkereső
Nyeremények

Láthatatlan írás, biztonsági jelölés, minden felületre. A jelölés csak UV fényben látható. Kreatív dekorációhoz, iskolásoknak.
   Mo. legnagyobb választéka környezetbarát termékekből  
           
     Ecopromo  Mit főzzünk ma?  Pontvelem  etk önkormanyzati klub
 Bevezetem.hu
 
 EcoLounge  hypnosia  Recucc.hu  Kérjen árajánlatot Intézményi Szelektív Hulladékgyűjtés-re  A Plastik Re-produkt Kft. 2008-ban, hasznosítható anyagok, csomagolási hulladékok és más műanyag alapú gyártásközi selejtek elszállítására, ezek megfelelő és gazdaságos kezelésére alakult. Fő tevékeny 

         
           
976