A következő hetekben tippeket adunk a szürke hétköznapokra, hogy otthonról hogy is mentsük meg magunkat, földünket a szeméttől, a szmogtól és még sorolhatnám miktől. Tippeket adunk az áramtakarékosságra, a hőszigetelésre, az energiafelhasználásra, a gyorsfőzőedényekre, a melegvízre, a szobanövényekre.
Nagyon sok telefon, e-mail érkezik hozzánk, hogy adjuk meg a veszélyes hulladékok átvételi helyét. A következő szöveges keresőt tudjuk mindenkinek ajánlani.
Rigips törekvése, hogy munkafolyamatai során a rendelkezésre álló lehetőségek közül oly módon válasszunk, hogy a környezetvédelmi szempontok is fontos döntési tényezők legyenek.
Nagyon sok kérdés kapunk a szelektív hulladékszállítással kapcsolatban. Nagyon sok fotót találunk a neten és készítünk a szelektív szigeteken található áldatlan állapotokról. Íme ez a videó. Hogyan gyűjt a magyar szelektíven?
Akciokatalogus.hu új szegmenst indít a magyar piacon. Az oldal személyre szabható, és területi alapon tájékoztatja a vásárlókat a közelükben lévő aktuális ajánlatokról. A felhasználók a prospektusok mellett az egyes üzletekről minden lényeges információt megkaphatnak a térképen jelölt helyüktől kezdve a nyitva tartásukig és az akciók időtartamáig.
A következő hetekben tippeket adunk a szürke hétköznapokra, hogy otthonról hogy is mentsük meg magunkat, földünket a szeméttől, a szmogtól és még sorolhatnám miktől. Tippeket adunk az áramtakarékosságra, a hőszigetelésre, az energiafelhasználásra, a gyorsfőzőedényekre, a melegvízre, a szobanövényekre.
Sikerrel zárult a Danubius Családi Zöld Nap 2012. október 7-én a Feneketlen-tónál
Európa valamennyi denevére hosszabb-rövidebb téli álmot alszik, amelynek időtartama a külső hőmérséklettől függ. Enyhe teleken az alvás csupán néhány hétre korlátozódhat. A délen élő denevérek az eltérő éghajlaton rövidebb ideig alszanak, mint a hidegebb tájakon lakók.
Tippeket adunk a szürke hétköznapokra, hogy otthonról hogy is mentsük meg magunkat, földünket a szeméttől, a szmogtól és még sorolhatnám miktől. Tippeket adunk az áramtakarékosságra, a hőszigetelésre, az energiafelhasználásra, a gyorsfőzőedényekre, a melegvízre, a szobanövényekre.
A jelenlegi gazdasági helyzet, az elhúzódó gazdasági válság új vállalati menedzsment eszközöket tesz szükségessé a növekedés, de sokszor a túlélés, a talpon maradás érdekében is. Egy ilyen, Nyugat-Európában és az USA-ban már elterjedt, de hazánkban még újnak számító megoldás a vállalati klaszterek megalakulása, működése.
Fellépések, zenés játékok 5 hazai nagyvárosban és 5 kistérségi óvodában, több mint 1000 látogató a helyszíneken, s mindehhez számos cikk, interjú, riport és programajánló jellemezte a Földlakók országjárását. A turné 5 hónapja alatt sokan adtak hírt a Földlakókról. O
A környezeti értékek sajnos még mindig nem kapnak kellő hangsúlyt az egyének életvitelében, a társadalom nem tudatosította a felnövekvő generáció szerepének fontosságát.
A következő hetekben tippeket adunk a szürke hétköznapokra, hogy otthonról hogy is mentsük meg magunkat, földünket a szeméttől, a szmogtól és még sorolhatnám miktől. Tippeket adunk az áramtakarékosságra, a hőszigetelésre, az energiafelhasználásra, a gyorsfőzőedényekre, a melegvízre, a szobanövényekre.
A Földlakók kampánya folytatódik és befejeződik október 13-án. Annál nagyobb szeretettel várjuk a család apraját-nagyját Győrben.
A TerraCycle 2012 áprilisa óta van jelen Magyarországon, ahol elsőként Milka Csokoládé Brigád elnevezésű hulladékgyűjtő programját indította el. A világ számos országában sikerrel működő cég programjai a környezet megóvása mellett lehetőséget nyújtanak a nonprofit szervezetek támogatására is.
Intézményünk közművelődési szakmai tanácsadó és szolgáltató szervezetként számos modell értékű program kidolgozója. Szakmai küldetésünk az olyan támogató szolgáltatások fejlesztése, melyek segítik a kulturális esélyegyenlőtlenségek csökkentését, a kulturális és környezeti értékek megőrzését és a társadalmi integráció folyamatait.
Danubius Családi Zöld Nap 2012. október 7-én a Feneketlen-tónál és a Danubius Hotel Flamenco szállodában
A környezetvédelem témája számos karikaturistának adott muníciót a rajzaihoz. Mosolyogjunk együtt a jelenen és a jövőn: tekintsd meg top 10-es listánkat!
A Földlakók kampánya folytatódik szeptemberben. Szeretettel várjuk a család apraját-nagyját Tatabányán.
Filmvetítések, játékos kézműves foglalkozások, szelektív célba dobás, üvegzenélés, újrahasznosított hangszerkészítés, zene, móka, kacagás...
Finnországot a legtöbben úgy ismerik, mint a szaunák és télisportok hazáját, ahol télen nagyon korán sötétedik, vagy fel sem kel a Nap. Ma már híres a hulladékgazdálkodási innovációkról is eszünkbe juthat ez az ország, ahol rendszeresen jobbnál jobb pénztárcakímélő megoldások kerülnek napvilágra. A Molok mélygyűjtésű konténerei az utóbbi bő 20 évben meghódították Európát és a világot. Íme egy sikertörténet.
A gondolat önmagáért beszél! Azoknak is ajánljuk akik nem tehetik meg, hogy ilyen kocsival járjanak. De azoknak is akik nem csak dicsekednek a környezettudatosságukkal, hanem flottajárművüket is lecserélhetik a 0% co2 kibocsátásra képes gépjárművekre.
A Földlakók kampánya folytatódik szeptemberben. Szeretettel várjuk a család apraját-nagyját Nyíregyházán. Gyertek el minél többen, hisz jó kis buli lesz. Zene és minden ami gyerekeknek való!
A Budapesti Szabadidősport Szövetség 2012. szeptember 16-án rendezi a Fővárosi Szabadidő Kupa idei évi sorozatának következő futamát. A tavaszi kispályás labdarúgás, teke, darts és lövész verseny után most a természetjárásé lesz a főszerep. A túrák a Békásmegyeri McDonald’s Étteremtől indulnak és ide is érkeznek meg.
Csukjuk be a szemünket és gondoljuk bele, hogy nem működik az internet. Pár másodperc alatt rengeteg aggódó gondolat villan át agyunkban. Egy iroda élete pillanatok alatt megállhat. Tétlenül fel s alá sétálgatva tanakodik az ember, internet nélkül mit csináljon, hogy dolgozzon?
Több mint 20 éve Tork disztributorként működik cégünk. Már eddig is nagy hatással volt ránk az anyacég SCA svéd vállalat környezettudatossága .Az SCA-t a világ legzöldebb papírgyártó vállalataként tartják számon. ( Saját erdeit használja és újraülteti)
A Budapesti Corvinus Egyetem ezzel azon intézmények közé lép, amelyek felismerték, hogy a hulladék érték, ha újra nyersanyag lehet, és súlyos környezetszennyezés, ha a lerakón végzi. A legjobb hulladék természetesen az, ami nem keletkezik, ehhez nincs másra szükség, mint tudatos vásárlókra, tudatos fogyasztókra.
TERMÉSZETESEN A MOBILPRESENT Kft. -től. Az összecsukható és hordozható mobil installációk Magyarországi kínálatba elsőként a MOBILPRESENT Kft. jelentkezett egy környezettudatos gondolkodásmódnak megfelelő megoldással, ami egyben saját fejlesztés is. Ez az X Banner - Bamboo.
A „Zöld Forradalom” ifjúsági demokráciaprojekt a Fiatalok Lendületben Program támogatásával egyszerre három helyszínen - Debrecen mellett a szlovákiai Veµký Mederen és Fil’akovo-n - zajlik.
A Midász Kft. által forgalmazott termékek tekintetében a környezettechnológia legalapvetőbb elve a hulladék térfogatának csökkentése.
A KÖVET Egyesület Zöld Iroda Programja keretében hatodik alkalommal hirdeti meg a Zöld Iroda Versenyt, amelynek célja a környezet- és emberbarát irodai működés népszerűsítése, az irodai dolgozók környezeti szempontú tudatformálása, valamint az induló irodák közötti tapasztalatcsere és teljesítményük összemérése. A szervezetek a verseny keretében az irodai környezetvédelem számos területén javíthatják környezeti teljesítményüket.
Én egy szelektív ember vagyok! Téma: a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítése. A takarékosság a természeti kincseinkkel azt is jelenti, hogy minél több, már felhasznált anyagot újrahasznosítunk. A humor segítségével, a grafika eszközeivel nevessük ki gyarlóságainkat, a mindennapok ellentmondásait. Íme a győztes karikatúrák.
Egy cég életében ugyanolyan gond és teher a környezettudatosság, mint egy család mindennapjaiban. Miért gondolom mindezt? Odafigyelést igényel, plusz munkát és törődést.
Az Olimpia kelet-londoni helyszínén 2007-ben 7300 tonna sugárzó hulladékot tártak fel az építkezések alatt. Viszont az ügy csak 2008-ban került napvilágra egy véletlen folytán és emiatt az építkezéskor nem csak a lakosság tiltakozásával kellett szembenéznie az építtetőknek, hanem kiváltotta egyes brit tudósok és politikusok tiltakozását is, hisz a területen tórium, rádium, polónium és jelentős mennyiségű urán található.
Kis történelem Tiszta udvar, rendes ház! Az első táblákat 1952-ben Nagyléta házain helyezték el. Vöröskereszt indította útjára a tisztasági mozgalmat. Nem telt el sok idő, és az ország minden falujában megjelentek a kis táblák.
Az idén immár ötödik alkalommal vehetünk részt a hazai nyári programok palettáján egyedülálló rendezvényen, az Ökopolitikai Nyári Egyetemen.
Hulladéktároló, mely hulladékká válása után is hasznosul. Nincs ebben semmi szokatlan. Mindent fel lehet használni,újrahasznosítani csak egy kis kreativitás szükséges.
Szabolcs Attila Nagytétény polgármestere hangsúlyozta: - a lakosság eddig gyakran nem tudott mit kezdeni a lakásfelújításkor keletkező sittel, így a törmeléket többnyire a külső területeken, erdős részeken rakták le.
Gyere el Te is június 29-én 17:30-kor a Lánchíd pesti hídfőjéhez, ahol találkozhatsz a WWF munkatársaival, kipróbálhatod a Vízlábnyom Roadshow interaktív eszközeit és fantasztikus koncerteket hallgathatsz meg.
Kivételesen egy szelektív kukát sem fotóztunk nem vizsgáltunk nem véleményeztünk. Csapatunk kizárólag a jól megérdemelt munka után járó fenséges programjával törődött.


Láthatatlan írás, biztonsági jelölés, minden felületre. A jelölés csak UV fényben látható. Kreatív dekorációhoz, iskolásoknak.
Szelektív hulladékgyűjtők


Szelektív infó
Gyakori hulladékok
Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

Nekünk a környezet is számít
Metria.hu csomagolástechnika | Csomagolva többet ér

Szakfordítás
Szakfordítás, Műszaki fordítás, Hivatalos fordításMedia Markt szelektív hulladékgyűjtés környezettudatos Használt készülékek visszagyűjtése, Elhasznált elemek gyűjtése
 környezetbarát termék környezettudatos reklámajándék, Újrafeldolgozott alapanyagokból,
ez csak természetes...
 Recucc.hu A régi tárgyak életre kelnek. Használd újra!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   

 

Kategóriák
Papír hulladék
   Tudta Ön, hogy...
   Mik tartoznak ide?
   Hova dobható?
   Mit ne csináljunk!
Műanyag hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Fehér üveg hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Színes üveg hulladék
Fém hulladék
   Mit tegyünk? Mit ne tegyünk?
   Tudta Ön, hogy...
Italos kartondoboz hulladék
Szárazelem hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Gyógyszerhulladék
   Tudta Ön, hogy...
Zöld hulladék
Szerves hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Világítótest hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Elektronikai hulladék
   Tudta Ön, hogy...
CD, DVD adathordozó hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Vegyipari hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Hulladékolaj
   Tudta Ön, hogy...
Üveg, porcelán hulladék
Gumihulladék
Textilhulladék
   Tudta Ön, hogy...
Fahulladék
   Tudta Ön, hogy...
Építési és bontási hulladékok
Hulladékvíz
   Tudta Ön, hogy...
A szelektív hulladékgyűjtésről
Környezetinevelés segédanyagok
   ÖKO játék
   Könyv
   DVD CD
Környezettudatos
Hulladékgyűjtési akciók
Partnerek
   1001 Környezettudatos tipp és vásártér
   Ecopromo reklámtárgyak
   Kirakat.Szelektiv.HU
A Szelektív.hu információi
   Kampányok
   Sajtóközlemények
Önkormányzatok
   Trizs község
Hulladékkereső
Nyeremények

Láthatatlan írás, biztonsági jelölés, minden felületre. A jelölés csak UV fényben látható. Kreatív dekorációhoz, iskolásoknak.
   Mo. legnagyobb választéka környezetbarát termékekből  
           
     Ecopromo  Mit főzzünk ma?  Pontvelem  etk önkormanyzati klub
 Bevezetem.hu
 
 EcoLounge  hypnosia  Recucc.hu  Kérjen árajánlatot Intézményi Szelektív Hulladékgyűjtés-re  A Plastik Re-produkt Kft. 2008-ban, hasznosítható anyagok, csomagolási hulladékok és más műanyag alapú gyártásközi selejtek elszállítására, ezek megfelelő és gazdaságos kezelésére alakult. Fő tevékeny 

         
           
976