Kupakgyűjtés - Gyűjtőpontok

Szelektív hulladékgyűjtés - Szelektív.hu | 2012-06-24 11:52:09

A mozgásképtelen, vagy helyváltoztatásra korlátozottan képes, szellemileg visszamaradott apróságok eleinte viszonylag könnyen kezelhetőek, de ahogy nőnek, úgy jönnek elő mindazok az akadályok, amik megnehezíthetik a családok életét. A kerekesszék csak részleges megoldás, hiszen a mindenhol fellelhető lépcsők olykor leküzdhetetlen akadálynak bizonyulnak.(x)

 
Az orvosok természetesen minden tőlük telhetőt megtesznek, de a hazai lehetőségek igencsak korlátozottak, és a gyógytorna, fejlesztő foglalkoztatás sokszor nem elég, többnyire csak a szinten tartást segíti.
Több lehetőség lenne, hogy szemünk fénye egészségesebb, kicsit teljesebb életet élhessen, és legalább minimálisan el tudja látni magát, ne legyen állandóan mások segítségére szorulva. Ahhoz viszont, hogy lehetővé tegyük számára a változást, olyan összeget kell előteremtenünk, ami erőnket, képességeinket meghaladja.
 

 
Gyakori hulladékok

Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

 

(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 
 

 

Hulladékok szelektálása

A szelektív hulladékgyűjtés lényege, Energiatermelés, A veszélyes anyagok elkülönítése
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hulladékok_szelektálása


Termékdíj és Hulladékhasznosítási Főosztály

A hazai hulladékgazdálkodás új világa.
http://www.szelektivinfo.hu/


TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

http://szelektalok.hu/
hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés - FKF

https://www.fkf.hu/hulladekgazdalkodas-szelektiv-hulladekgyujtes
A kékfedelű tartályokban kizárólag tiszta papírhulladék gyűjthető! További információk · Házhoz menő lakossági szelektív hulladékgyűjtés


Hulladekvadasz.hu: Hulladék témájú hírportál

https://hulladekvadasz.hu
Célkeresztben a hulladék! Hulladéklerakatok, újrahasznosítás, szemétszedés, plogging, minden, amiben a hulladék benne van. Légy te is Hulladékvadász!


Hulladéknaptár

Mi, mikor és hova dobható? Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés. Honnan? Mikor? Milyen hulladékot visznek el. http://www.hulladeknaptar.hu/


Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 


 


MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven