Hulladékból robot - REBOT

Szelektív hulladékgyűjtés - Szelektív.hu | 2017-11-24 09:59:56

Üres dobozokból, műanyag tetőkből, flakonokból percek alatt különböző formájú és funkciójú robot építhető, melyet okostelefonnal azonnal irányíthatunk is.(x)

Ne dobd ki, készíts robotot! Ez a szlogenje a REBOT szórakoztató, szemléletformáló, fejlesztő építőkészletnek. A robottechnikára, programozás alapjaira, oktat, miközben környezetvédelmi, hulladékgazdálkodási gondolatokat csempész a játékba. Üres dobozok, PET palackok, flakonok, wc guriga és bármilyen hulladékból mobiltelefonnal irányítható, akár önálló működésű, vezeték nélküli robotot készíthetünk. 4 szervó motor, infra érzékelő, és még az akadályokat is kikerüli ha kell. Több robot is összekapcsolható számítógépes programmal, így csak a képzelet szab határt az igen komoly de játékos készlet felhasználásának.

 Ne dobd ki a hulladékot, lehet belőle robot! – a REBOT sztori

5 programozható robot gyerekeknek


Tabletet, internetet, robotot minden beteg gyereknek!

Ha robotokkal játszik a gyerekünk, megtanulhat programozni?

 

Építs te is családoddal robotot újrahasznosított hulladékból a REBOT robotépítő workshopján! Az elkészült robotot - programozási előképzettség nélkül – azonnal irányítani tudjátok egy okostelefon segítségével. A robotépítő workshopra itt tudsz jelentkezni.

Gyakori hulladékok

Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

(x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


 

 

Hulladékok szelektálása

A szelektív hulladékgyűjtés lényege, Energiatermelés, A veszélyes anyagok elkülönítése
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hulladékok_szelektálása


Termékdíj és Hulladékhasznosítási Főosztály

A hazai hulladékgazdálkodás új világa.
http://www.szelektivinfo.hu/


TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

http://szelektalok.hu/
hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés - FKF

https://www.fkf.hu/hulladekgazdalkodas-szelektiv-hulladekgyujtes
A kékfedelű tartályokban kizárólag tiszta papírhulladék gyűjthető! További információk · Házhoz menő lakossági szelektív hulladékgyűjtés


Hulladekvadasz.hu: Hulladék témájú hírportál

https://hulladekvadasz.hu
Célkeresztben a hulladék! Hulladéklerakatok, újrahasznosítás, szemétszedés, plogging, minden, amiben a hulladék benne van. Légy te is Hulladékvadász!


Hulladéknaptár

Mi, mikor és hova dobható? Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés. Honnan? Mikor? Milyen hulladékot visznek el. http://www.hulladeknaptar.hu/


Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.


MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven