Játékszabály

Szelektív hulladékgyűjtés - Szelektív.hu | 2008-01-14 00:27:29

A Szelektív.hu (továbbiakban Szervező) által szervezett, lebonyolított - www.szelektiv.hu címen elérhető - játékban (továbbiakban Játék) kizárólag az vehet részt, aki elfogadja a Szervező. részvételi és játékszabályzatát.(x)A Játékban való részvétel ingyenes, a regisztráció a következő 2 lépésből áll:
· e-mail cím megadása,
· Jelszó a belépéshez, - Ezzel egyidejűleg a játékszabályzat elfogadása-.
A regisztráló személyt (továbbiakban Játékost, nyerés esetén Nyertest) a regisztrációja során megadott e-mail címe, illetve neve és lakcíme azonosítja.

Egy személy mindenesetben csak regisztrációval vehet részt a megadott Játékban.

Egy e-mail cím egyszer szerepelhet a regisztrációs adatbázisban.

A regisztráció más személy nevében nem lehetséges.

A többszöri regisztrációt minden Nyertes esetében ellenőrizzük!

Újra kell regisztrálnia magát a Játékosnak abban az estben, ha az e-mail címe a játék folyamán megváltozik. (Ebben az esetben a megszűnő e-mail címéhez tartozó regisztrációját törölnie kell.)

A Játékra csak olyan személy jelentkezhet aki nyereményét Magyarországon át tudja venni.

Azáltal, hogy a Játékos regisztrálja magát a játékra:
· a Játékos feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén neve, lakcímadataiból a helység és irányítószám, valamint nyilatkozatai nyilvánosságra kerüljenek;

A játék menete
A Játékos a Szervező által megadott kérdésekre válaszol. Kérdésekre a választ az adott linkre kattintva, a nyereményt felajánló honlapjára jut, ahol kiválaszthatja a helyes választ.

A Játékos minél több Játékban vesz részt (és helyesen válaszol) annál több pontot gyűjthet.

 A Nyeremény értesítése előtt ellenőrizzük a Játékmenet. Az a Játékos aki nem szabályszerűen szerez pontokat kizárjuk a Játékból. Gondolunk itt a kattingatásból szerzett pontokra, amit a szoftver rögzít.

A Játék során a pontok összeadódnak. Adott időszakban, legtöbb összegyűjtött pontok után a Játékos nyereményt kap. Ez a nyeremény automatikus, pontok után jár.

Az adott Nyereményforduló végén mindenkinek, minden összegyűjtött pontja lenullázódik. A következő játékban mindenki 0 ponttal kezd.
Ezek a pontok azért nem vesznek el, nem törlődnek a későbbiekben sem. Ajándékokra lehet majd beváltani.

Nyertesek és Nyeremények

Figyelem! 

A nyereményeket kizárólag személyesen, irodánkban lehet átvenni egyeztetett időpontban.
Postázásra jelenleg nincs anyagi keretünk. Amennyiben Ön vállalja a posta költséget, úgy azt utánvételesen elküldjük. Havi egy alkalommal postázunk.


Amennyiben a Szervező nem tudja elérni a Nyertest a megadott e-mail címen, vagy az elért és értesített Nyertes nem veszi át nyereményét, úgy a Nyertes nyereménye át nem vett nyereménynek minősül.

A Nyertes köteles a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hogy nyereményének átadása minél hamarabb megtörténjen.

Nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható.

A nyeremény átvételekor felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a Nyertest terhelik.

A nyeremények külföldre postázása nem lehetséges. A nyereményeket csak személyesen lehet átvenni a megadott címen és időpontban. A nyereményeket 2 hónapig raktáron tartjuk, ez idő után újra sorsolásra kerül.

A meg nem nyert, vagy az át nem vett nyereményeket a Szervező újra kisorsolhatja.

A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Játékost - illetve megtagadhatja azon Nyertesnek a nyereménye átadását -, akinek a megadott adatai, vagy az ajánlólevelekhez beírt e-mail címei nem valósak, tévesek, vagy az ajánlólevél címzettje jelzi a szelektiv.hu-nak, hogy az ajánlólevelet küldő személyt nem ismeri.

A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

Amennyiben a Nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a Nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő).

Adatvédelem
A Játékos által a regisztráció során megadott és egyébként a Szervezőhöz került személyes adatok kezelése tekintetében az Szervező a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartja.

A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan kezeljük.

Adatvédelmi azonosító számunk: 02335-001

Egyéb kikötések
A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a Játékot harmadik fél részére értékesítse.
Szervezőváltás (tulajdonosváltás) esetén a játékszabályzatban foglalt jogok és kötelezettségek az új tulajdonosra szállnak át.

A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a részvételi és játékszabályzatot bármikor indoklás nélkül megváltoztassa.

A Szervező nem felelős és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt, vagy jogi utat a Játék használata során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő, vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

Szelektív.hu
Szervező

Gyakori hulladékok

Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

(x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


 

 

Hulladékok szelektálása

A szelektív hulladékgyűjtés lényege, Energiatermelés, A veszélyes anyagok elkülönítése
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hulladékok_szelektálása


Termékdíj és Hulladékhasznosítási Főosztály

A hazai hulladékgazdálkodás új világa.
http://www.szelektivinfo.hu/


TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

http://szelektalok.hu/
hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés - FKF

https://www.fkf.hu/hulladekgazdalkodas-szelektiv-hulladekgyujtes
A kékfedelű tartályokban kizárólag tiszta papírhulladék gyűjthető! További információk · Házhoz menő lakossági szelektív hulladékgyűjtés


Hulladekvadasz.hu: Hulladék témájú hírportál

https://hulladekvadasz.hu
Célkeresztben a hulladék! Hulladéklerakatok, újrahasznosítás, szemétszedés, plogging, minden, amiben a hulladék benne van. Légy te is Hulladékvadász!


Hulladéknaptár

Mi, mikor és hova dobható? Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés. Honnan? Mikor? Milyen hulladékot visznek el. http://www.hulladeknaptar.hu/


Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.


MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven